بازدید 261
0

کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین

جرم کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین، به جرمی گفته می شود که در آن شخص کلاهبردار (اعم از خریدار یا فروشنده اتومبیل)، با توسل به اعمال متقلبانه در معامله خرید و فروش ماشین، مال ( ماشین یا پول) را ببرد. فروش ماشین رنگ‌ شده به‌ جای ماشین سالم و فروش ماشین به افراد مختلف، از جمله موارد کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین می باشند. نحوه شکایت از این جرم، از طریق تنظیم شکواییه در دفاتر خدمات قضایی است.

 

کلاهبرداری، یکی از جرائم پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی است که برای آن، مجازات حبس، در قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری در نظر گرفته شده است. این جرم، با اعمال متقالبانه و با بردن مال غیر، انجام می گیرد. یکی از مواردی که متاسفانه جرم کلاهبرداری در آن به وفور اتفاق می افتد. موارد کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین است.
موارد کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین به دنبال افزایش قیمت خودرو، به شدت در معاملات خرید و فروش ماشین افزایش یافته است و روش ها و شگردهای مربوط به آن، هر روز متنوع تر می شوند. بنابراین، افرادی که قصد خرید یا فروش ماشین دارند، برای آن که در دام کلاهبرداران نیافتند، لازم است از این موارد، آگاهی داشته و همچنین، قبل از خرید و یا فروش ماشین، با افراد متخصص در این حوزه، مشورت کنند.
با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله، قصد داریم در ابتدا، جرم کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین را توضیح دهیم. سپس در ادامه، موارد کلاهبرداری و نحوه شکایت از کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین را بررسی کنیم. اگر در خصوص این موضوع، سوالاتی دارید، در این مقاله همراه ما باشید.

جرم کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین

اگر بخواهیم به این سوال، پاسخ دهیم که جرم کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین چیست؟ در ابتدا، لازم است که جرم کلاهبرداری را تعریف کرده، سپس در ادامه، این جرم را در رابطه با خرید و فروش ماشین توضیح دهیم. به موجب ماده 1 قانون قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری، کلاهبرداری، جرمی است که در آن بزهکار از راه حیله و فریب و با انجام اعمال متقلبانه، اموال بزه دیده را تحصیل کرده و از این راه مال شخص دیگری را ببرد.
بنابراین، در تعریف جرم کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین باید گفت، جرم کلاهبرداری در خرید و فروش ماشین، عبارت است از اعمال متقلبانه توسط شخص کلاهبردار ( اعم از خریدار یا فروشنده) نظیر کارشناسی خودرو به نحو متقلبانه ، در معامله خرید و فروش ماشین، که انجام این اعمال، منجربه بردن مال ( ماشین یا پول) می شود.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

Vakil Daadban

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد ما

  • مقالات
  • قوانین و مقررات جدید

آیا میتوان بابت مهریه سهم الارثی که آقا از انحصار وراثت والدین دریافت میکند،توقیف کرد؟؟

7 ماه پیش

ارسال پیامک توهین آمیز به همسر

7 ماه پیش

مستثنیات دین چیست؟

7 ماه پیش

اخاذی

8 ماه پیش

یادداشت دکتر علی خالقی درباره زمان اثر قانون اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی

6 ماه پیش

رای وحدت رویه ۸۴۷ هیات عمومی دیوان عالی کشور

7 ماه پیش

کانون وکلای نیویورک دستورالعمل استفاده از هوش مصنوعی برای وکلا تنظیم کرده است

7 ماه پیش

بخشنامه الزام وکلای دادگستری به ثبت الکترونیک لوایح ابطال گردید

7 ماه پیش